Πίσω στην κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ώρα για μάθημα! Ώρα για μελέτη! Ώρα για μάθημα! Ώρα για μελέτη!

Γυμνάσιο Κορινού

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές / επανεγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022 θα γίνουν αποκλειστικά από τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών κατά το διάστημα από την Τετάρτη 16 Ιουνίου έως την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 από τις 08:30 έως τις 13:00. Για τους μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη οι εγγραφές τους θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 έως την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 καθώς και στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών θα συμπληρώνουν στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση του  ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνονται:

Ø   Η νομιμότητα της άσκησης της κηδεμονίας.

Ø   Η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας.

Ø   Η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για την παραλαβή ηλεκτρονικών μηνυμάτων και ο αριθμός του τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται τα SMS.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που θα εγγραφούν για πρώτη φορά στην Α’ τάξη δεν θα χρειαστεί να προσκομίσουν επιπλέον δικαιολογητικά, καθώς αυτά έχουν αντληθεί ηλεκτρονικά από το Εθνικό Δημοτολόγιο.

Μαζί με την εγγραφή/επανεγγραφή θα καταβάλλεται και η οικονομική συνδρομή για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Η προσέλευση των γονέων/κηδεμόνων στο σχολείο θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας και θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (χρήση αντισηπτικών, είσοδος περιορισμένου αριθμού ατόμων).

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

καιρός weather.gr

Συνδεδεμενοι χρηστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος

Visitorcounter - VCNT

Σήμερα 0

Χθες 2

Εβδομάδα 7

Μήνας 3

Σύνολο 4630

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2021 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.

Copyright © 2021 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ Rights Reserved.