Πίσω στην κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ώρα για μάθημα! Ώρα για μελέτη! Ώρα για μάθημα! Ώρα για μελέτη!

Γυμνάσιο Κορινού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 ξεκινά και πάλι η δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία του σχολείου. Συνεπώς, όλοι οι μαθητές και μαθήτριες θα πρέπει να προσέλθουν κανονικά στο σχολείο το πρωί της Δευτέρας, στις 07:55. Το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί είναι αυτό που ίσχυε πριν τη διακοπή της δια ζώσης εκπαίδευσης. Εν όψει της επαναλειτουργίας του σχολείου σας επισημαίνουμε τα εξής:

·         Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι μαθητές/τριες που δεν θα έχουν μάσκες προσώπου δεν θα γίνονται δεκτοί στο μάθημα και θα ειδοποιούνται οι γονείς-κηδεμόνες να τους παραλαμβάνουν από το σχολείο. Σε κάθε μαθητή/τρια θα δοθούν δύο υφασμάτινες μάσκες προσώπου.

·         Δεν επιτρέπεται η κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων. Οι μαθητές/τριες θα παραλάβουν από το σχολείο ειδικό έντυπο για τη μετακίνησή τους από και προς τον τόπο κατοικίας τους.

·         Θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του COVID-19, όπως αυτά αναφέρονται στις σχετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις Λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων και στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (χρήση αντισηπτικών, σχολαστικοί καθαρισμοί, τακτικοί αερισμοί χώρων κ.λ.π.).

·         Σε περίπτωση που μαθητής/τρια παρουσιάσει συμπτώματα συμβατά με τη λοίμωξη COVID-19 όταν βρίσκεται στο σχολείο, ειδοποιείται η οικογένεια για παραλαβή του παιδιού. Αν βρίσκεται εκτός σχολείου και εμφανίσει παρόμοια συμπτώματα, παραμένει στο σπίτι και με ευθύνη της οικογένειας ειδοποιείται το σχολείο.

·         Αναστέλλεται το πρόγραμμα ενημέρωσης των γονέων-κηδεμόνων από τους εκπαιδευτικούς για την επίδοση των μαθητών. Δεν επιτρέπεται να προσέρχονται οι γονείς-κηδεμόνες στο σχολείο για οποιοδήποτε λόγο, εκτός κι αν έχει προηγηθεί συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου.

·         Η βαθμολογία των μαθητών-μαθητριών για το Α’ τετράμηνο θα σταλεί ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των γονέων-κηδεμόνων μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας.

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Μετά από 10 εβδομάδες τηλεκπαίδευσης είναι εμφανής η ανάγκη να επιστρέψουν τα παιδιά στο φυσικό χώρο τους και να ξεκινήσει και πάλι η δια ζώσης εκπαίδευση που είναι αναντικατάστατη. Είναι απαραίτητο να συνεργαστούμε όλοι στενά και να εφαρμόσουμε πιστά τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του COVID-19, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες περιπέτειες που θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην εκ νέου διακοπή της δια ζώσης εκπαίδευσης. Τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και οι εκπαιδευτικοί παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία προκύψει. Η επικοινωνία παρακαλώ να γίνεται τηλεφωνικά (2351041487) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-korin.pie.sch.gr/autosch/joomla25/

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Πούτης Ιωάννης

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

καιρός weather.gr

Συνδεδεμενοι χρηστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος

Visitorcounter - VCNT

Σήμερα 2

Χθες 1

Εβδομάδα 4

Μήνας 21

Σύνολο 4220

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2021 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.

Copyright © 2021 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ Rights Reserved.